Outpatient Laboratory

Outpatient Laboratory View Project Gallery »
Outpatient Laboratory
« »

Outpatient Laboratory

Valley Children's Hospital

This project consisted of the remodel of the entire Outpatient Lab to create additional collection rooms. Catering appropriately to the young children receiving treatment at this facility, the interior design emphasizes the playful nature of the outer space theme through color, texture and lighting in order to deemphasize the clinical function of the space. The cosmic motif has proven kid-friendly and provides the children an engaging and enjoyable distraction from their difficult medical procedures. Our team understands the important role color plays in influencing the tone and feel of an interior space. Bright robin red and sun yellows, along with a rainbow of colors throughout, bring joy and activity to the space and its patients.